Najnovšie recenzie zo sekcie Soľné lampy
- dobrá cena
- reálne zobrazenie,
- spokojnosť
- odporúčam
- żiadna
aj pri dokonalom balení v akom mi tovar bol doručený bol iba tento produkt pri mojej vačšiej objednávke mierne zvrchu poškodený.
kupili sme ako darcek pre svokru velmi pacilo boli prekvapeny ,odporucam tento produkt za taku cenu nikde nekupite
Odporucila mi znama..lepsie sa dycha v miestnosti a bola dobra cena a lampa je pekny doplnok mojej izby.
príjemné tlmené svetlo na dotvorenie atmosféry, zdravotné benefity neviem ešte posúdiť
- naozaj cítiť zmenu vzduchu
- má príjemné svetlo
- žiaľ prišla zle zmontovaná,
Najskôr som bola zklamananá, lebo sa nedala postaviť, padala na stranu. Manžel musel kábel úplne vybrať a znova vložiť, lebo to bolo vložené naopak a kábel bol zlomený a zle priskrutkovaný. Preto nemohla lampa stáť. Po oprave už fungovala k našej spokojnosti.
dobre
Sme spokojní výrobkom.
Z uvedeného produktu som objednal 2 ks. Jeden kus je v poriadku, ale druhý kus je nepodarok, bol asi vybratý z od- padového koša. Je hamba, že taký kus predáte. Chceli sme to ako dar pre synov, ale ten kus môžeme hodiť len do koša a nie darovať.
Zatiaľ produkt máme krátko, takže objektívne neviem zadať žiadnu relevantnú výhodu alebo nevýhodu. Ale z estetického hľadiska sme nadmieru spokojní.
Rabalux 4096
Pridané: 6. decembra 2018
Zakúpený v Svietidlá, lustre, osvetlenie - BON Trade web obchod
dobre prevedenie vyrobku, zodpoveda tomu ako je na obrazku
- veľkosť - žiadna veľká opacha, presne zapadla na náš stôl
- rôznorodosť - kúpila som tri a každá inej farby, veľmi zaujímavé
- zatiaľ nezistené
pekné - vkusná a zdravá dekorácia
- Rýchle doručenie, kvalita
- Je to kvalitny produkt a moderny uzitocny doplnok do bytu
Rabalux 4129
Pridané: 28. apríla 2017
(naposledy upravené 28. apríla 2017)
Zakúpený v svetluska svietidla
lampa je perfektná
- super, splna vsetko
- chybala nahradna ziarovka, ktora mala byt sucastou objednavky
oplati sa
Zobrazujem 161 - 180 zo 182 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 8 [ 9 ] 10 Ďalšie »